Fabulous Fans

BEDAK TANAKA RM15 ,EYE MASK,FACE MASK, BLACK MASK MURAH2!


1.Eye mask collagen crystal


Pada yang tak tahu fungsi eye mask collagen crystal ni boleh baca lagi ye..

KEBAIKAN : 
Mengurangkan lingkaran hitam
Menyingkirkan keadaan bengkak
Mencegah + menghalusi penuaan di bahagian mata

FUNGSI : 
- Kolagen, hadiah paling penting protein semula jadi dalam kulit kita. Kehadirannya, memberikan kekuatan dan keanjalan kulit. Dengan peringkat umur, jumlah serat kolagen berkurangan disebabkan pendedahan setiap hari kepada sinar UV dan oksidan, mengakibatkan pembentukan kedutan dan kulit kendur.
- Hidratkan kembali dan singkirkan lingkaran hitam dibawah mata atau kantung dan kedutan.
Bahan-bahan asli dalam topeng kristal mata kolagen menembusi kulit kita dan ternyata dapat mengurangkan keadaan bengkak dan kantung mata sehingga memberikan hasil yang lembut lagi berkesan!
- Kolagen membantu mengetatkan dan meremajakan kulit di bawah mata kita. Melambatkan proses penuaan yang menghalang atau mengurangkan kedutan.

PENYERAPAN : 
Ia akan larut secara beransur-ansur di bawah suhu badan dan meresap ke dalam kulit. Berbanding dengan bahan-bahan topeng kertas biasa biasanya diserap oleh kertas kapas yang digunakan. Sesuai untuk dipakai sebelum mengenakan make up, untuk mndapatkan mata yang lebih menawan dan make up disekililing mata lebih kekal dan rata.


CARA GUNA :

1) Cuci Muka dan lapkan sehingga kering
2) Buka Pek eye mask, ambil dan lekatkan di bawah mata. Pastikan ia melekat dengan baik.
3) Pakai selama 20 -30 minit atau boleh digunakan sebelum tidur (FOR THE BEST RESULT)
4) Tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula)
5) Tak perlu cuci selepas guna.
6) Guna eye mask 2 atau 3 kali seminggu mengikut keperluan
7) Buang patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar serta JANGAN GUNA SEMULA

TIPS :
Sebelum gunakan patch ini, boleh juga sejuk kan Crystal Collagen Eye Patch selama 10 min dlm peti ais untuk dapatkan rasa yang lebih nyaman. Nak guna lebih dari 30min pun boleh, sehingga patch kering.Tidak perlu bilas selepas pemakaian dan boleh terus gunakan pelembab dan bermake up dan anda lihat sendiri perbezaannya nanti.


KANDUNGAN UTAMA: 
Collagen, Natural Extracts, Purrified water, Hyaluronic Acid, ProVitamin B5, Cell Growth Factor


KELEBIHAN :
- Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata.
- menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar.
- Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang.
- Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
- Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag.
- membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata.
- Menjadikan mata dah kulit di sekitar mata sihat dan segar.




SIAPA YANG PERLU GUNAKAN :
- Mereka yang kurang tidur.
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan.
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet.
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu.
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata.
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik.




2.Crystal Collagen face mask! ~kembalikan keremajaan anda!




Fungsi utama 
Pemutih dan Pelembap + Anti-kedut + Mengawal Minyak + Mengurangkan Pori + Penghidratan.
-dr ekstrak tulen dan asli phyto-kolagen (kolagen diperolehi drpd tumbuhan soya) yg unik.
-30-45 minit sahaja., wajah anda seolah2 baru lepas memakai masker SKII!! glow n cantik sgt! wowww mmg 100% gerenti puas hati!

Arahan: 
1) Bersih dan keringkan muka2) Buka bungkusan dan buang pelapik plastik. Untuk hasil terbaik, gunakan mask serta-merta selepas membukan bungkusan .3) Letakkan topeng perlahan-lahan dan pastikan lekatan yang baik dengan kulit.Elakkan dari terkena mata.4) Tunggu selama 30 minit atau tidur , dan buka dalam masa 12 jam5) Buang topeng, tidak boleh diguna semula


3.Shiseido Mask 






Kegunaan:
-menghilangkan blackheads
-menanggalkan sel kulit mati

Sesuai untuk semua jenis kulit


kegunaan 0RANGE Shiseido Naturgo Mask :

- menaggalkan blackhead,whitehead.
- sesuai untuk kulit sensitif
- mengecilkan liang pori
- menanggalkan sel kulit mati
- mengawall minyak berlebih
- sesuai untuk kulit berminyak

kegunaan WHITE:

-menghilangkan blackheads dan whiteheads
-membantu mengecilkan liang pori
-mengurangkan masalah jerawat

-memutihkan wajah

Sesuai untuk semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN

1) cuci muka selama 3-4 minit , kemudian basuh dengan air suam supaya liang roma terbuka(jadi senang nak tarik nanti)

2) lap muka dgn tuala, sapu mask pada bahagian yang ada masalah blackhead dan whitehead, secukupnya... jgn sapu dekat kening atau rerambut kerana nanti sakit nak tarik mask... mask ni boleh tarik semua bulu dekat muka..

3) tunggu mask sampai kering kira20-30 minit... tarik mask kuat supaya blackhead tadi ikut tertarik .. hasil nya semua bulu dan blackhead akan melekat di mask


WARNING !!!

*JGN SESEKALI SAPU DI KENING @ ANAK RAMBUT


*AKAN RASA SEDIKIT SAKIT/PEDIH
SEMASA MENANGGALKAN MASK

*SAPUKAN MASK LEBIH TEBAL UNTUK HASIL YANG TERBAIK & SUPAYA
SENANG NAK TARIK SEGALA BENDASING KT MUKA KITA KELUAR..

PROMOSI  RM10

1 EYE MASK
1 FACE MASK
3 SHISEIDO MASK


PROMOSI 2 : RM25
1 FACE MASK
1 EYE MASK
3 SHISEIDO MASK
1 BEDAK TANAKA 


WHATSAPP/MSG-0173577530
Visit naokos boutique for more info!



1 comment: